Skip to content

Fester – selskaber – højtider

OBS: Ang. 2022

Da 2022 kalenderen allerede er fyldt op sommer og efterår, kan der desværre ikke bookes flere store arrangementer i weekenderne i denne periode.

Snakker vi fester, er det Jeres ønsker og det som vi står for, der danner ramme om en god oplevelse i anderledes omgivelser. 

De rummelige lokaler er velegnede til alt fra det lille gæst til den store fest.

Det særlige ved at holde et selskab her er rammerne, beliggenheden og historien, som kan indgå som en del af festen.

Menuer tilpasses årstider og ønsker. Da vi sjældent har to fester, der ligner hinanden, er det ikke muligt at lave en prisliste hertil, men i kan Se vejledende priser her.

Salen i stuehuset fremstår helt oprindelig med fliser på syd-væggen, kakkelovn og den røde stribe, som har en helt særlig betydning.


Her kan sidde 15 personer.

Stalden er et dejligt forsamlingslokale med god akustik. Her er projektor, lærred, højtalere, nye højskolesangbøger og digitalt klaver.                                 

Plads til 75 personer.

Laden kan bruges hele året rundt. Den har sin egen rustikke skønhed, men tager sig også rigtig godt ud, når der er pyntet op til fest. Her står man selv for udsmykning.                                                       

Plads til max 150 personer.

Gruppetilbud

Forslag til måltider inkl. kort fortælling til busser/grupper (min 10 personer, max 3 timer).

virkevedvadehavet-130

Daglejerens frokost

Et hurtigt, men mættende måltid
165 kr

Marskbondens frokost

Traditionelle sønderjyske egnsspecialiteter med gode lokale råvarer. Inkl. lun ret. 
220 kr

Digegrevens frokost

Som Marskbondens + kaffe og et Godt Råd
260 kr

Husets menu

Hovedret + dessert
165 kr

Sønderjysk Kaffebord

Smagsprøver på og fortælling om sønderjysk kaffebord. Vi dækker op med de fine samlekopper og serverer Hjemmebagte Boller, Brødtorte og Gode Råd
110 kr

Private fester

Alle fester er forskellige og starter med en personlig samtale. I menuen vil vi gerne tage udgangspunkt i egnsretter og -råvarer, men vi kan i princippet lave menu efter gæstens ønsker. Ved store og sene fester udlejes lokalerne kun.

Prisen er en kuvertpris, som omfatter: Lokale(r) Stuehus, Stald , Lade, Borddækning inkl duge, servietter, evt. pynt, Menu som aftalt & Servering.

IMG_0017

Brunch

fra
250 kr

Digegrevens de Luxe 

Digegrevens måltid som festmenu
fra
330 kr

Marskmenu

Forret: Smag Marsken som forret - Hovedret: Lam, limousine eller vildt (hvis haves) med tilbehør - Dessert: Smagsprøver på Sønderjysk kaffebord
fra
430 kr

Store fester (Bryllup o.lign.)

Ved store og sene fester er det muligt at leje Klægager til at danne rammerne om jeres fest. Man lejer som hovedregel hele gården, hvilket inkluderer 2 festsale, stuehuset og 7 værelser.  Lejere står derfor selv for pyntning, bestilling af mad og personale, drikkevarer, morgenmad og oprydning.  Incl. I prisen er: rammerne, borde og stole, service, køkken, sengelinned, håndklæder, varme, el og slutrengøring.    
fra
15.000 kr pr. døgn