Skip to content

Fester – selskaber – møder

OBS: Ang. 2023

Der kan desværre ikke bookes flere bryllupper i forår og sommer 2023

Vi er overbeviste om at mad kan meget mere end at mætte

Vores køkken står altid klar med lækre og autentiske anretninger, som helt sikkert vil glæde dig og dine deltageres øjne og maver. Har du f.eks. brug for et sted at være til jeres fest, personaletur eller møde og lyst til at prøve vores gode køkken, hvor der bruges gode råvarer – lokale hvis muligt, så hiv fat i os. Vi laver menuen efter jeres ønske.

  • Fester – stor som lille
  • Bus-gæster
  • Mødedeltagere
  • Kursusdeltagere

På Klægager finder du lokaler i alle størrelser – fra 20 personer og op til 150 personer og det er jeres ønsker og det som vi står for, der danner rammen for den gode oplevelse i anderledes omgivelser.

Fra lille gæst til stor fest

De rummelige lokaler er velegnede til alt fra det lille gæst til den store fest. Det særlige ved at mødes her er rammerne, beliggenheden og historien, som kan indgå som en del af arrangementet.

Menuer tilpasses årstider og ønsker

Menuer tilpasses årstider og ønsker. Da vi sjældent har to fester, starter de fleste fester oftest med en snak hos os. Se vejledende priser her.

Salen i stuehuset fremstår helt oprindelig med fliser på syd-væggen, kakkelovn og den røde stribe, som har en helt særlig betydning.


Her kan sidde 20 personer.

Stalden er et dejligt forsamlingslokale med god akustik. Her er projektor, lærred, højtalere, nye højskolesangbøger og digitalt klaver.                                 

Plads til 75 personer.

Laden kan bruges hele året rundt. Den har sin egen rustikke skønhed, men tager sig også rigtig godt ud, når der er pyntet op til fest.                                                       

Plads til max 150 personer.

Gruppetilbud

Forslag til måltider inkl. kort fortælling til busser/grupper (min. 10 personer, max 3 timer).

virkevedvadehavet-130

Daglejerens frokost

Et hurtigt, men mættende måltid
175 kr

Marskbondens frokost

Traditionelle sønderjyske egnsspecialiteter med gode lokale råvarer. Inkl. lun ret. 
220 kr

Digegrevens frokost

Som Marskbondens + kaffe og et Godt Råd
260 kr

Husets menu

Hovedret + dessert efter kogekonens valg
175 kr

Sønderjysk Kaffebord

Smagsprøver på og fortælling om sønderjysk kaffebord. Vi dækker op med de fine samlekopper og serverer Hjemmebagte Boller, Brødtorte og Gode Råd
120 kr

Private fester (max 7 timer)

Alle fester er forskellige og starter med en personlig samtale. I menuen vil vi gerne tage udgangspunkt i egnsretter og -råvarer, men vi kan i princippet lave menu efter gæstens ønsker. Ved store og sene fester udlejes lokalerne kun som udgangspunkt.

Prisen er en kuvertpris, som omfatter: Lokale(r) Stuehus, Stald , Lade, Borddækning inkl. duge, servietter, evt. pynt, menu som aftalt & servering.

IMG_0017

Brunch

fra
250 kr

Digegrevens de Luxe 

Digegrevens måltid som festmenu
fra
330 kr

Marskmenu

Forret: Smag Marsken som forret - Hovedret: Lam, limousine eller vildt (hvis haves) med tilbehør - Dessert: Smagsprøver på Sønderjysk kaffebord
fra
430 kr

Bryllupper

Ved store og lange bryllupsfester er det muligt at leje Klægager til at danne rammerne om jeres fest. Man lejer som hovedregel hele gården, hvilket inkluderer 2 festsale, stuehuset og 7 værelser.  Lejere står derfor selv for pyntning, bestilling af mad og personale, drikkevarer, morgenmad og oprydning.  Incl. I prisen er: rammerne, borde og stole, service, køkken, sengelinned, håndklæder, varme, el, slutrengøring mm.    
fra
16.500 kr pr. døgn