Skip to content

Køkken

Vi laver gerne mad, og mange af vore overnattende gæster tager imod vores tilbud om halv- eller helpension.

Dagens menu og kaffe er kun efter aftale for vores overnattende gæster. Hertil husets drikkevarer til meget rimelige priser.

Ruth’s køkken er et rigtig landkøkken. Her bruges gode råvarer – lokale hvis muligt. Opskrifterne er ikke hemmelige, men overleveret gennem generationer. Hertil lægges sund husmoderfornuft og ofte et twist.

Vi har ingen menukort, men gennem ønsker og muligheder opnås altid en smagsoplevelse for vore gæster.

OBS! Køkkenet er altid lukket torsdag og søndag aften.

Også små private selskaber kan spise her efter aftale, dog minimum 10 personer.

Hver onsdag mellem 18 og 20 tilbyder vi en to retters menu efter køkkenets valg, for alle interesserede. Tilmelding senest tirsdag.

Mad til Busselskaber og Grupper

vælger gerne en af de populære måltider :

Daglejerens frokost

Et hurtigt men, mættende måltid uden de dyre specialiteter

Marskbondens  frokost

Egnsspecialiteter som rømørejer, fanølaks og vadehavslam. Solæg, lun ret pålæg og ost

Digegrevens frokost

Som Marskbondens + kaffe og Godt Råd

Husets Menu 

Hovedret og dessert – kogekonens valg.

Alle inklusiv en fortælling om Klægager

Festmad

Menuer til fester og andre private arrangementer aftales individuelt, men tager oftest afsæt i lokale råvarer og traditioner. 

Gruppetilbud

Forslag til måltider inkl. kort fortælling til busser/grupper (min 10 personer, max 3 timer).

På tur (3)
På tur (1)

Daglejerens frokost

Et hurtigt, men mættende måltid
175 kr

Marskbondens frokost

Traditionelle sønderjyske egnsspecialiteter med gode lokale råvarer. Inkl. lun ret. 
220 kr

Digegrevens frokost

Som Marskbondens + kaffe og et Godt Råd
260 kr

Husets menu

Hovedret + dessert
175 kr

Sønderjysk Kaffebord

Smagsprøver på og fortælling om sønderjysk kaffebord. Vi dækker op med de fine samlekopper og serverer Hjemmebagte Boller, Brødtorte og Gode Råd
120 kr

Private fester (max 7 timer)

Alle fester er forskellige og starter med en personlig samtale. I menuen vil vi gerne tage udgangspunkt i egnsretter og -råvarer, men vi kan i princippet lave menu efter gæstens ønsker.

Prisen er en kuvertpris, som omfatter: Lokale(r) Stuehus, Stald , Lade, Borddækning inkl duge, servietter, evt. pynt, menu som aftalt & servering.

Frokostplatte

Brunch

fra
250 kr

Digegrevens de Luxe frokost

Digegrevens måltid som festmenu
fra
330 kr

Marskmenu

Forret: Smag Marsken som forret - Hovedret: Lam, limousine eller vildt (hvis haves) med tilbehør - Dessert: Smagsprøver på Sønderjysk kaffebord
fra
470 kr