Skip to content

Menneskerne bag

Tanja_Hessler

Tanja Hessler

Bor i Ballum og blev headhuntet til Klægager for 8 år siden.

Hendes arbejdsområder er primært i stuehuset og der hersker ryddelighed og renhed, for hun sørger nemlig for de mange B&B gæster, ordner værelser, ruller tøj, gør rent og de mange andre opgaver, der skal være i orden for at få en gård som Klægager til at fungere, og gæsterne til at føle sig godt tilpas. 

Kristine_Lorenzen_Stenkjær

Kristine Lorenzen Stenkjær

34 år, gift med Kennet og sammen har de datteren Kira på 5 år. De bor ved Roager, så der er ikke langt til jobbet på Klægager, hvor Kristine har sine rødder og hvor hun har arbejdet siden 2009. 

Kristine er ansvarlig for stuehuset, hvor stedets B&B gæster holder til og der blev lavet morgenmad, gjort rent og sørget for at gæsterne følte sig godt tilpas i de hyggelige værelser med nyvasket og rullet sengetøj. I dag er Kristine kommet i køkkenlære, så hun på sigt kan afløse ved ferie eller sygdom og dermed selv stå for nogle af festerne. En helt naturlig ting som følge af de opgaver hun hidtil har løst, hvor hun også er den vigtige kontaktperson til gæsterne, der ofte får en lille historie om stedet.

Heidi_Hansen

Heidi Hansen

37 år og er oprindelig fra Sjælland, men har boet i Sønderjylland de sidste 20 år. Hun er vores praktikant og går til arbejdet med et stort smil og glimt i øjet, så hun passer perfekt ind her på Klægager.

Heidi; husets blæksprutte er ofte at finde i køkkenet, hvor hun bidrager med en altid munter og behagelig stemning. Men der er mange andre opgaver, som skal løses på et sted som Klægager, hvor store og små grupper af gæster har deres gang til fester, møder eller overnatning og dem løser Heidi med et smil.

Kirsten_Linnet

Kirsten Elkjær Linnet

55 år og gift med Jan. De har to voksne børn som bor hhv. i Aarhus og Skærbæk, hvor de er i gang med uddannelse og job. Kirsten og Jan har boet i Gånsager i 30 år på et nedlagt landbrug, som de løbende renoverer på.

Kirsten er uddannet køkkenleder og efter at have set et stillingsopslag fra Klægager i marts 2022, søgte hun den og har siden ledet køkkenet med overblik, humor og ekspertise, hvor der bliver lavet farvestrålende retter, sønderjyske retter, spændende tilbehør og lækkerier, der minimerer madspild – noget vi går meget op i.

Henrik_Jensen

Henrik Jensen

50 år og har altid boet i og omkring Ballum, så han kender Klægager og stedet. Han har været ansat siden 2017.

Henrik er Klægagers altmuligmand og hjælper bl.a. med havearbejde og pudsning af vinduer. Derudover er han med til at skrælle grønsager, dække borde, bage småkager eller støvsuge de mange gulve.

Henriette_Andersen

Henriette Andersen

Henriette Andersen er 60 år og bor i Sølsted sammen med sin mand Viggo på en ejendom nabo til Sølsted Mose Naturreservat. Hun er aktiv i sin fritid med bl.a. kajak, crossfit og en tur på motorcyklen.

Henriette er sidste skud på stammen af vores ansatte, hvor hun blev en del af Klægager den 1. oktober 2022. Hun kom fra en stilling hvor kommunikation, udvikling og information, var nogle af hendes kerneopgaver. Med de kompetencer skal hun skabe overblik på noget af det administrative og udvikle nye tiltag sammen med Jannik og det øvrige personale.

Jannik_Lorenzen

Jannik Lorenzen

28 år og i juni 2022 afsluttede han sin kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi og turisme. Ved årsskiftet overtog han Klægager ved et generationsskifte og tager derfor allerede nu hånd om de store fester og arrangementer.

Janniks hovedopgaver er kontor og planlægning, men også at være tovholder for servering og selvfølgelig de mange andre opgaver, man har som ejer af Klægager.

Jannik er meget allround i forhold til uddannelse og har bl.a. en 2-årig serviceøkonom-uddannelse i Esbjerg afsluttet med en bachelor og sluttelig en kandidat med speciale om turisme Nationalpark Vadehav, som han efterfølgende har modtaget en Honours degree for.

Ruth og Christian Laden og kig til heste

Ruth & Christian Lorenzen

I 2017 blev Klægager kåret som Danmarks smukkeste gård og den stråtækte firlængede ejendom har noget helt særligt over sig. Gården har været i familien i seks generationer og med den syvende generation Jannik Lorenzen fortsættes der i samme spor.

Klægager blev bygget i 1857 og med tiden endte den på 220 hektar. Ruth og Christian byttede dog landbrug ud med turisme og gæstfrihed.  De byggede et moderne hus få skridt fra Klægager og fra 2006 blev Klægager brugt som overnatningssted til B&B-gæster og siden hen til alverdens fester, events og møder.